Povestea noastră

Trăim într-o lume a clișeelor și a preconcepțiilor, în care avocații sunt văzuți în diverse moduri și de cele mai multe ori, ca fiind ultima soluție. Societatea noastră de avocați a apărut din dorința de a schimba această concepție, de a crea un mediul de afaceri care să privească avocatura ca pe un partener și consultant capabil să identifice cele mai bune soluții pentru necesitățile sale.  Devenim astfel unul dintre arhitecții de business și construim împreună cu managementul, infrastructură legală necesară pentru oferi un impuls afacerii și pentru a îi permite să se dezvolte armonios.

Această viziune este pusă în practică de către o echipă profesionistă, determinată să schimbe paradigma despre practicarea avocaturii în mediul de afaceri. Ne desfășurăm activitatea pe baza principiilor de etică, profesionalism și corectitudine față de societatea în care trăim. Societatea de avocatură Finkelștain și Negrea a prins viață datorită dumneavoastră, a mediului de afaceri care apelează la profesioniști pentru fiecare etapă prin care trece compania sau holding-ul pe care îl conduceți. Ne aduc împreună principiile comune și energia de a ne implica cu entuziasm în proiectele noastre.

Suntem apreciați pentru deschiderea și comunicarea transparentă, care constituie cele mai bune premise pentru a clădi o companie puternică, identificând cele mai eficiente metode legale pentru ca partenerii noștri să își poată atinge obiectivele de business într-un mod sustenabil.

Practicăm un model inovativ de avocatură de tip business, care vă oferă soluții creative, personalizate și adaptate din punct de vedere tehnologic mediului în care activăm. Suntem aproape de dumneavoastră în online dar și în offline pentru a vă oferi cele mai bune servicii de consultanță, pentru a parcurge în siguranță drumul de la start up la corporație.

Diana Finkelștain

Diana Finkelștain este avocat consultant specializat în drept comercial și insolvență.

Scopul care i-a definit întotdeauna acțiunile a fost să facă lumea un loc mai bun decât este, considerând că fiecare efort individual își va lăsa amprenta.

Ia mereu inițiativa atunci cand nimeni altcineva nu o face și își dorește să fie un adevărat ambasador al oamenilor.

Diana este apreciată pentru energia inepuizabilă în slujba altora și pentru că indiferent de cât de dificilă devine situația, rămâne o sursă de motivare pentru cei implicați.

Își dorește întotdeauna să nu lase pe nimeni la urmă și vrea ca fiecare om sa fie ascultat. Acesta a fost și unul din motivele pentru care a ales avocatura.

Prin activitatea ei vrea să schimbe percepția asupra avocaturii de business, demonstrând că umanitatea, împreună cu viziunile mărețe sunt cele mai bune premise pentru succesul oricărei afaceri.

În timpul liber, cel mai probabil o găsim cu o cafea și o carte sau un puzzle cu panoramele orașelor pe care visează să le viziteze. Când vrea să se deconecteze complet jocurile pe Playstation, universul Marvel sau Harry Potter sunt întotdeauna cea mai eficientă soluție.

Cea mai satisfăcătoare realizare este înființarea societății de avocatură prin care își pune în aplicare idealurile și viziunea pentru lume.

EXPERTIZĂ: Business și Corporate, Insolvență, Start-up și investiții, ONG-uri, Dreptul muncii

EXPERTIZĂ:  Business law și Corporate, Start-up și Investiții, Litigii, ONG-uri, GDPR

Diana Negrea

Diana își dorește să exploreze lumea întreagă, visând la o călătorie în jurul lumii doar cu un rucsac în spate. Recent a descoperit munții și fiecare traseu parcurs îi dă energie și motivație pentru a cuceri și provocările ivite în activitatea sa.

Îi place procesul creativ al avocaturii care presupune identificarea răspunsurilor potrivite pentru situații complexe și construirea de strategii care să ducă la soluțiii favorabile. Are o experiență de peste 7 ani în litigii și consultanță și o preferință pentru contractele comerciale, dar și pentru negocierea diferitelor tipuri de documente.

A acumulat experiență în cadrul unor cabinete de avocatură din Iași, specializate în arii diferite ale dreptului, ceea ce i-a oferit posibilitatea de a fi implicată în soluționarea unor spețe variate și complexe având clienți importanți din mediul de afaceri.

Printre termene și contracte își găsește timp și pentru un roman polițist sau științifico-fantastic care să îi activeze imaginația și dorința de a rezolva misterele prin identificarea indiciilor presărate printre filele cărții.

Este o persoană creativă, îi plac oamenii și iubește natura. Militează pentru un mediu mai
verde și un stil de viață sustenabil pentru a salva planeta, pentru digital versus hârtie. Este o idealistă și se implică în proiecte de cetățenie activă.